marinus-leny.reismee.nl

Wij zijn aangekomen!

Onze vlucht is goed gegaan we zijn om 8:00uur vanuit Amsterdam naar Parijs gevlogen. Daar wat vertraging gehad maar we zijn deze tijd om 16:00uur aangekomen op Miami (bij jullie is het 6 uur later). We hadden een vliegtuig waar 600 passagiers aan boord waren en wij hadden het geluk dat we bijna achterin het vliegtuig zaten dus na 2uur waren wij door de douane pffff. Het is hier nu 26 graden zijn net wezen eten een echte Amerikaanse maaltijd. Nu gaan we proberen te slapen want morgen hebben we nog een rit van een uur voordat we bij de haven van Port Everglades zijn. Om 17:00uur gaan we varen hopen jullie snel wat foto's van de rest te laten zien.

Liefs van Marinus & Leny

Reacties

Reacties

fam tokkie!!!

hey lieverdjes!!!!

ik zie dat het allemaal goed gaat en lekker gesmuld
hebben. hier is ook alles goed en met les ook we vriezen bijna weg het is hier -15 van middag krijgen we sneeuw dus pret voor lessie hij vermaakt zich goed hoor!!! de mutsen in de winkel zijn niet aan te slepen hahaha!!

groetjes -xxx- van fam tokkie en een lebber van les

Fam. Bokkie

Hey scheetjes...

We beginnen nu wel een beetje jaloers te worden hoor!!! Lekker dat de vlucht erop zit....ofnie???;-)
Nu lekker gaan genieten saampies... we kijken de foto's te gemoed...............
liefs marien.henra en n kuzzz van gerrald

The Polletjes

Hello foakes!

How are you doing??? Here it's wintertime!!!!!
Zoals jullie al hebben kunnen lezen vriest het hier en inmiddels is de Betuwe bedekt met ongeveer 8 cm sneeuw. Prachtig uiteraard, maar ik moet wel zeggen dat jullie temperatuur ons ook heel erg bevalt... :-)!
Fijn dat de vlucht goed is gegaan. Rust maar lekker uit en zet er gauw wat foto's op, want we worden nu wel erg nieuwsgierig naar jullie 'bootje'... Haha!
Veel plezier en uiteraard een goede vaart toegewenst!

Kuzzzzzzzzz ons

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!